Какво ни казват звездите тази седмица ? 23.05.08/29.05.18

Седмичен хороскоп

И да се върнем на темата – следват динамични няколко дни : от 23.05 до 29.05 когато ще е Пълнолунието в Стрелец.
Динамични седем дни,защото Луната е растяща и прави опозиции и квадратури с повечето планети.Разбира се, има и отвеждащи негативната енергия аспекти,за да има някакъв баланс.
Например 23.05 ,сряда ,ще нарека  „ден на опозициите“ -Луна/Нептун, Меркурий/Юпитер, Венера/Сатурн.Всички са в земя и вода,като първите четири образуват идеален правоъгълник,което ще рече,че тяхната енергия ще бъде впрегната в дейности,които ще донесат успех,а именно по осите на притежанията /мое-твое/ Телец с Меркурий срещу  Скорпион с Юпитер и на грижата и работата  – Риби с Нептун срещу Луна в Дева.Или с други думи напр.“Аз ще ни помогна с нещо мое,а пък ти ще ми дадеш нещо твое“.Или пък моята идея ще я изпълни някой друг,но с обща полза.Който обаче реши да си присвои нещо чуждо,без да плати или отвърне подобаващо ще попадне под ударите на постоянната квадратура Уран/Марс и ще има ядове по-късно.Някой пък може да се изкаже твърде оптимистично и да не направи нищо,но някак ще му бъде простено.Зараждащата се опозиция Сатурн/Венера ще
е основният конфликт през тези дни – любовта,удобството и нежността е у дома,при семейството,но някак служебните задължения няма да ни позволят да им се насладим.Може дори административни и други висшестоящи държавни структури или фамилни стожери да ни помрачат удобството у дома.Въпреки това Луната /разбирайте – нашата женска същност и интуиция/ някак ще съумее и този път да помири опонентите.
Четвъртък,24.05, – най-българският празник,денят  на нашите букви !!! В този ден ок.9ч и 52 мин Луната навлиза във Везни и започва триумфа на Големият въздушен тригон : Слънце в Близнаци,Марс във Водолей и Луна във Везни – това ще са два дни на свобода,комуникации,радост,лекота,баланс,интелигентно общуване, точно в съзвучие с празника.И изобщо няма да обърнем внимание на някои негативи – Луна в напрегнати квадратури към Венера и Сатурн в края на деня,ами сигурно ще сме и вече изморени и може би отегчени.
Петък,25.05 ще е спокоен ден – просто релакс.
Събота,26.05,пък е задушница,черешовата, и ще почетем близките,които завинаги са си отишли физически от нас.Луната навлиза в Скорпион ок.16ч и 40 мин,отново в тон с тягостните и тъжни емоции на деня.Отново негативни аспекти на Луната:опозиция с Уран и квадрат с Марс – нервност,напрежение,но някак ще минат между другото,все пак водния Голям Тригон : Нептун в Риби, Венера в Рак и Луна и Юпитер в Скорпион ще ни даде възможност да се справим и да сме по-добри.
Неделя,27.05,нямаме особени сътресения.Луната прави добри аспекти с Венера и Сатурн и балансира негативна-
та опозиция.Може би ще се примирим с някакви неща у дома и работата.Започва разпад на опозицията Венера/Сатурн.
Понеделник,28.05, ще е сравнително спокоен,даже положителния аспект на Луната с Плутон ще ни възвърне донякъде кондицията.Луната вече  /дори от предишния ден/ е във фаза Пълнолуние.Разбира се,Луна в Скорпион е с трудносмилаема енергетика и може би ще се наложи да бъдем мнителни,начумерени и подозрителни,но Нептун и Юпитер ще помогнат да преодолеем или поне ще понамалят силата на негативизма.
Вторник,29.05, ок. 1ч и 30 мин Луната навлиза в огнения Стрелец и емоциите стават по-оптимистични,по широко скроени,по-дипломатични,по-сърдечни. Точно в 17ч и20 мин е Пълнолунието в Стрелец,в 8-ия му градус,което прави чудесни аспекти с Лунните възли, Северен в Лъв,Южен във Водолей.Явно,каквото сме си пожелали при отминалото Новолуние в Телец,ще ни се сбъдне.В същото време Меркурий се приготвя за ингрес в своя знак Близнаци,най-сетне.Това ще стане обаче на 30.05,сряда, в 2ч и 50 мин. и ще започнем да говорим много,да пишем,да си общуваме,без да се караме .Дори Марс от Водолей ще покаже и добрата си страна – да активира,а не да нервира.

%d bloggers like this: