Какво ни казват звездите тази седмица? 04.03.08/11.03.19

Седмичен хороскоп

Седмицата от 04.03 до 11.03 е със слаба лунна изява,т.е нямаме силни емоции – предстои Новолуние в Риби на 06.03.Като цяло седмицата ще е кротка,почти незабележима. 🙂

В понеделник,04.03, Луната е все още във Водолей в подкрепа на Венера и в прекрасен аспект с Юпитер  – радост,
непринуденост в контактите,приятелски настроения,лекота в душата.Меркурий вече съвсем е намалил скоростта си и вече започват проявленията на ретроградността му – объркване на комуникациите,забравяне на документи,забавяне на срещи и уговорки,отмяна на договори  и т.н.
Във вторник,05.04, в 10ч и 11 мин Луната навлиза в Риби, балсамична е и можем да изчистим каквото искаме – къщата си,съзнанието ,мислите,сърцето,душата си.Това е и ден на прошката – освобождаваме себе си от тежестта на омразата, на непрекъснатото мислене защо се е случило това или онова…Изобщо нека „проветрим“ главата си.
Меркурий в Риби е в заточение,пък и като прибавим ретро движението – месец март НЕ Е за ЗАПОЧВАНЕ на нови сериозни бизнес дела,а за приключване на стари проекти или поне за измисляне на план как да бъдат приключени.Слънцето от три дни е в съвпад с Нептун – надежди,мечти,ТВОРЧЕСТВО,самарянство,подпомагане на нуждаещите се. В 20ч и 19 мин Меркурий тръгва назад в 30-ия гр. на Риби и ще ни даде възможност да ревизираме и поправим нещата във взаимоотношенията с околните.Може би ще пътуваме към места,където сме се чувствали особено щастливи,освободени от оковите на материята.От сигурен източник знам,че сега на нашето море е прекрасно – няколко дни разпускане там ще е идеално,пък и ще е топло за сезона. Последният градус на
Риби носи особено послание – там змеят на зодиака захапва опашката си – Раху и Кету са заедно,т.е. енергийно Северният и Южният възел на Луната са в съвпад.
В сряда,06.03, стават най-големите промени за седмицата – в 10ч и 27 мин Уран ОКОНЧАТЕЛНО ингресира в Телец
за следващите 7 години,а вечерта,в 18ч 04 мин е прекрасното Новолуние в 16-ия гр. на Риби. То е в съвпад с Нептун и с идеални добри аспекти със Сатурн в Козирог и Марс в Телец. Това Новолуние също е без забележки,както беше и предходното във Водолей и дава възможност да започнем дела,свързани с духовното ни развитие,творческото ни съзряване и превръщането на духа в материя и обратно.Можем да визуализираме идеите си ,т.е да се изявим в приложното творчество или да направим нещо  материално,което отдавна сме искали.съпричастността и спонсорството също са свързани с това Новолуние.Имаме по 4  планети във земя и вода – феерия от дух и материя.
В четвъртък,07.03, през Луната все още е в Риби,но ок. 22ч и 30 мин навлиза в Овен – отърсваме се от меланхолията, безметежието и мъглата около нас и в нас.
В петък ,08.03, Луна в Овен ,расте,набира скорост ,сила и напрежение,но има хубав аспект с Венера във Водолей ,точно за женския празник – като по поръчка.Ще сме в приповдигнато приятелско настроение и ще си изкараме весело празника – няма лоши аспекти.Нали Венера е управител на Марс и Уран – ще я слушат .
Събота и неделя са хубави дни,подходящи за спорт,разходка,пътуване към родните места. В неделя ,10.03,ок.9ч и 10 мин Луната преминава в Телец и се натъква на Уран – внезапни гости ,непланирани изненади,може и да се ядосаме за нещо,но да се надяваме ,че бързо ще ни мине.

%d bloggers like this: