Астроконсултации

Принципно пристъпваме към търсене на консултация, когато трябва да намерим решение на проблем; да изберем от няколко идеи една;да научим повече за себе си и хората около нас; да тръгнем на път;да се справим с работата и бизнеса си или да започнем такъв; да изберем подходяща дата за някакво събитие и много други неща. Изобщо, търсим подходящ момент, когато вселената е по-благосклонна към нас и ни дава зелена светлина. Случва се и ситуация, когато трябва да преодоляваме препятствия, да полагаме повече усилия от обикновено и тогава пак ни трябва малко или повече помощ и независим поглед върху проблема, защото близките и приятелите могат да дадат съвет, но те са съпричастни и пристрастни. Планетите в астрологията са безпристрастни съдници или доброжелателни орисници, стига да можем да разберем какво ни казват чрез консултиращия.
Консултацията включва изработването и тълкуването на лична рождена (натална) карта, както и прогресивна, соларна и други, каквито са необходими, в зависимост от поставената задача. За целта са необходими следните данни: дата на раждане, час на раждане, месторождение. Ако не знаете с точност часа на раждане се прави т.нар. ректификация чрез интервю (отговаряте на въпроси за точни събития в живота си – напр.раждане на дете, брак, завършване на образование и т.н.).
Предпочитам лична среща с консултирания, но ако е невъзможно – по скайп или писмено. Можете да задавате въпроси от най-различно естество – от това кога е най-подходящо да промените външността си (прическа, облекло, пластична операция….), през въпроси за учене, изпити, смяна на работа…, и дори как най-подходящо да обзаведете дома си, съобразно хората, които живеят в него (в момента разработвам тази тема).

Тел за връзка: 0885-432-038 или чрез контактната форма в сайта

За да се свържете с мен попълнете формата по-долу: