Какво ни казват звездите тази седмица ? 04.12/11.12

Седмицата от 04.12 до 11.12 не предлага много изненади и ще премине под знака на ретроградния Меркурий и квадратура Венера в Стрелец / Нептун в Риби ( от 07.12 до 14.12 ),точна на 10.12 (неделя). При ретроМерк се внимава за документи,става объркване на срещи,разговори,промяна в планове за пътуване и бизнес дела.Обикновено се поврежда електроника или возило,изчезват имейли,писма и документи, някой нещо казал,обаче другия не го разбрал правилно и т.н. Ако се наложи подписване на някакъв договор по време на ретроМерк,то по-късно ще трябва нещо да се добави или да се предоговори.При квадратура Венера/Нептун обикновено не усещаме как „хлътваме“ по нещо или някой,което по-късно се оказва не това,което сме търсили.
Съчетанието от двете по-горе посочени събития е неблагоприятно за сключване на бизнес договори,както и брачни такива – по-добре е когато се разпадне поне квадратурата. Но най-важното събитие е преминаването на Марс в Скорпион,където си е у дома и най-сетне ще се освободи от диктата на Венера ( Венера е управител на Везни).Това ще стане на 09.12 (събота) в 11 ч. и ще стои в собствения си знак до 27.01 2018-та год.Очаквам Марс да бъде градивен,а не разрушителен,защото и Юпитер е в Скорпион и така се подсилват положителните качества на знака.
На 5-и и 6-и (вторник и сряда) ще има превес водната стихия ( Луна в Рак,Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби) и ще
сме обърнати повече към чувствата си и сърцето си,ще сме склонни на отстъпки,ще се обичаме повече,ще се грижим за семейството и родителите. На 7-и и 8-и бушува огнената стихия с шест планети в нея : Слънце,Меркурий,
Венера и Сатурн в Стрелец,Луна в Лъв и ретроУран в Овен – триумф на силата,личността,идеята,инициативата,горещата любов,пътуване в неизвестна посока и т.н.
Все пак вече сме настроени за празници,веселие (а какво по-хубаво от четири планети във волния и безгрижен Стрелец ),купуване на подаръци и всичко,което ни носи мир на душата и удоволствие на сетивата.

%d bloggers like this: