Какво ни казват звездите тази седмица? 18.02.08/24.02.19

Нова седмица – нов късмет!

Тя ще бъде разделна на две части : и сряда вкл. ще е спокойно,лежерно с много възможности за избор на най-различни неща –  работа, дрешки, пътувания и всичко,което сърцето и душата пожелаят. Слънцето ще ингресира в Риби на 19.02,вторник, в 2ч и 04 мин. и ще кажем  „довиждане“ на въздушния елемент до 31.03,когато Марс ще влезе в Близнаци.Сега ще е времето на емпатията,грижа за другите,нуждаещите се от помощ,дори може и да прекалим с това – планетите в Риби са в квадрат с Юпитер в Стрелец или пък да правим това с някакви други цели,а не от човещина.Много ще вървят зарибяващите реклами за какво ли не.Но 
въпреки негативите , считам,че ще можем да постигнем разбирателство и доближаване на идеите за съвместна работа – планетите в Козирог правят добър аспект с тези от Риби и с това дават превес на сериозните делови контакти. Късно вечерта на този ден ще е Пълнолунието в  1-ви гр. на Дева, 18ч 54 мин,точно при залеза на Слънцето  /за София/. Образуват се интересни съвпади в Риби- Меркурий с Нептун и в Козирог- Сатурн,Венера, Плутон . Южния лунен възел също е наблизо,но все още не прави съвпади.
Сряда ще имаме опозиция на Луната в Дева с посочения съвпад в Риби и тригон със съвпада с Козирог – няма да е напрегнато ще има „оттечка“ на негатива чрез работа и необръщане на внимание на пиперливите закачки на Меркурий с Юпитер.Възможно е разпространение на невярна и подвеждаща информация,раздуване на задкулисни игрички във връзка с документи,да се проверяват издаване на удостоверения,възможни са всякакви грешки и дори откровени фалшификати.Това важи и до края на този месец.
В четвъртък в 17ч и 18 мин Луната навлиза във Везни като ни дава глътка въздух и излиза от фаза пълнолуние.
Намаляваща, емоциите ще се успокоят ,ще преминем на тема партньорски отношения,ще е малко по-леко общуването и не толко строго работно.
Петък е ден на смесените аспекти – ще имаме от всичко по много,няма да ни липсва и енергия – Слънце секстил  /добър аспект на възможности,работен,венерин/ Марс. Същия аспект ще имаме и между Муркурий/Венера и Сатурн/Нептун.Квадратите ще са между Меркурий / Юпитер и Луна/Сатурн.
Този,последният,ще е най-неприятен – води до емоционален колапс, депресии и студенина в отношенията.
Събота,23.02, идеален квадрат в кардинални знаци – Луна във Везни опозиция на Уран в Овен и Лунните възли по линията Рак/Козирог – последен за този живот в това положение.Край!!!! Така,че събота е последен ден за непредвидени кармични срещи ,свързани с работа,дом,семейство,партньорство и по темата „аз и другите“.
В 18ч и 56 мин Луната преминава в Скорпион и нещата съвсем се затлачват,няма да се чувстваме добре.
Неделя,24.02, Луната  е в опозиция на Марс в Телец,но в тригон със Слънцето и някак ще влезем в кондиция,макар и по трудния начин – обстоятелствата ще ни принудят да се „вземем в ръце“.

%d bloggers like this: