Какво ни казват звездите тази седмица? 25.02.08/04.03.19

Седмичен хороскоп


Нова седмица от 25.02 до 04.03 – и пак късмет!!

В понеделник започваме „хвърчащо“   🙂

 – имаме прекрасен аспект наречен „хвърчило“ в земно-водните с участието на Нодалната ос,Меркурий,Луната,Венера съвпад с Плутон и ЮЛВ .Слънцето и Марс през цялата седмица ще правят добър творческо-работен аспект от знаците,съответно,Риби и Телец,така,че започваме седмицата изключително позитивно.Дори Луна в Скорпион ще ни подпомогне в работата и желанията – хиперамбициите ще ни водят.Но както казват – няма лошо!!! В 23ч и 20 мин Луната преминава в безгрижния и вечно търсещ нещо Стрелец.
Във вторник,26.02,ок.13 ч е квадратурата между Слънцето и Луната- няма да сме с час със себе си,но пък ще имаме мотивация да работим много,да използваме енергията на Марс колкото може по-позитивно.Принципно Марс в Телец не се държи много естествено,защото го управлява Венера.Ами как ще се подчини той – пионера,първопричината за всичко,първосигналната мъжка енергия на крехката и беззащитна женска воля???!!!
Бунтува се и затова силата му там е особена – добре,че планетите от Козирог и Слънцето от Риби ще му държат юздите.Венера съвпада точно с Южния лунен възел и все още с Плутон в Козирог –  вероятно стара изпепеляваща любовна връзка ще се завърне в живота ни по някакъв начин ,дори само с едно обаждане.В паричната сфера – джакпод от миналото или ние ще се издължим на някой,като му върнем дадения преди време заем.В този ден не давайте пари назаем,защото няма връщане,но,ако ви се наложи – знайте,че на този човек сте му се се издължили и не чакайте връщане парите,пък и каквото дадете в този ден.
В сряда,27.02, Луна съвпад Юпитер – еха !,страхотен ден,наситени положителни емоции  – Нептун да си гледа работата 🙂

! Квадратът му към Юпитер вече спира да работи за около 3 месеца.За сметка на това неговият подчинен Меркурий ще направи два пъти този квадрат през м.март,но не сега ,не сега !!! Така,че тази седмица сме освободени от клюки и задкулисни маневри на близки,приятели и подчинени.За шефовете знаем,че те винаги имат нещо такова под ръка.Венера бавно,но сигурно се отделя от тягостното влияние на Плутон,но се натъква на квадратурата на Уран- нейния бъдещ подчинен /той ще влезе окончателно в Телец на 06.03. за следващите седем години/.Вероятно,за да я умилостиви за в бъдеще,сега Уран ще й предложи внезапни незабравими срещи,носещи приятни,но кратки мигове на неустоимото,нередното,различното и непостоянното.
В четвъртък,28.02, Луната ингресира в Козирог и донатяга земната енергия – 5 планети в земя,а няма никакъв въздух!!!Ами, ще сме прекалено земни,работливи,пестеливи,няма да изразяваме чувства и емоции,дори може да сме малко тъжни и депресирани. Но въпреки това денят ще е хубав.
В петък,нов месец,01.03. – най-българския празник,който ни обединява – ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Ще подарим мартеници на близки,приятели,пък защо не и на непознати и ще изречем добри думи от сърце за здраве и късмет!!! Изненадите по Венера ще са страхотни – трябва да са подаръци! В 18ч и 46 мин Венера навлиза във Водолей – ето я глътката въздух 😀

 – ще сме свободни да обичаме,да искаме и да получим,да дадем и да зарадваме.Приятелски чувства ще обгърнат цялата планета – дано  се разберем  чрез чувства,ако не успеем с думи.Сега трите планети Марс,Уран и Венера ще са в особено настроение помежду си и ще ни дадат най-доброто от него. След 06.03 в това настроение ще останат само Венера и Уран / взаимна рецепция/ – Марс ще си остане под едноличното управление на Венера.Луната е в Козирог и започва съвпадите последователно със Сатурн,Плутон и Южен лунен възел – няма да е много тягостно поради добрата връзка с планетите в Риби и Телец.
Събота,02.03,работен ден като енергетика.Чак късно вечерта фона се променя – ок-21ч и 07 мин Луната се премества във Водолей,при Венера,за да подсили малко въздуха и настъпва тържество на свободните чувства и емоции,ще се чувстваме леки,ефирни и много изненадани – все още действа квадратът с Уран.Не пътувайте много късно вечерта на този ден.Стойте си у дома – при близките,дайте им свобода на изява и ще разберете много тайни . 😀
Неделя,03.03,Луната навлиза във фаза Новолуние – няма да я има в нощното небе и така ще видим всички звезди 

 / ако няма облаци – Нептун/.Прави квадратура с Марс в Телец – ще ни е нервно и е добре да си го изкараме на къщата – да я и изчистим или  пък да го ударим на спорт,а не на спор,защото ще има „пукотевици“
късно вечерта.Но дано това да са фойерверки с приятели,а не караници у дома.

%d bloggers like this: