Какво ни казват звездите тази седмица? 25.03.08/31.03.19

Седмичен хороскоп

Предстои ни спокойна последна седмица на м.март ,дни на добри промени.Разбира се Луната ще си прави аспектите и ще помага или противоречи,тя е намаляваща и по-скоро емоциите ще са тихи,по-спокойни.
В понеделник,25.03, в 8ч и 06 мин Луната навлиза в Стрелец,и ще прави компания на Юпитер,който съвсем намалява скоростта си и е възможно положителното му влияние в новите начинания да отслабне или съвсем да го няма.Казвам,че няма да можем да разчитаме на голям късмет и просперитет поне до края на м. април.Ретро Меркурий също намалява скоростта си и е в съвпад с Нептун в Риби и в секстил със Сатурн в Козирог – интересно съчетание на земното и водното – възможност за реализация на идеи,намиране на нещо,което търсим отдавна,възможно е дори да признаем за грешките си и да ги поправим.Всъщност започваме седмицата с чудесен огнен тригон между Слънцето и Луната.Който има натални планети в първата декада на Лъв ще е на върха.
Във вторник Луната е в Стрелец и след обяд прави страхотни творчески аспекти с планетите от Козирог и Водолей,можем да се сетим как да решим дълго влачени проблеми или просто някой от някъде да ни помогне.Последен ден на Венера във Водолей.Точно в 21ч и 44 мин тя преминава в Риби,където е в екзалтация и се чувства добре – ще творим и пишем чудеса,ще мечтаем,ще пътуваме, ще искаме да обичаме и да бъдем обичани от сърце и душа.Духът на любовта ще ни обземе до 21.04,когато Венера ще ингресира в Овен  и ще се превърне в страшна амазонка,воювайки за своята любов.Но дотогава ще се радваме на безкористни отношения,на емпатия и просто ще сме щастливи.
В сряда,27.03, ок. 16ч и 08 мин Луната ще влезе в строгия Козирог,ще сме настроени за работа,но обстановката няма да е тягостна,защото енергийния обмен между Риби и Козирог предлага прекрасен фон за всичко около нас.Нямаме лоши аспекти.
В четвъртък,28.03, ок. 6ч сутринта е точният квадрат между Слънцето и Луната – сякаш се разминаваме  със себе си,все нещо не ни е угодно,все нещо ни дразни.Точно в 15ч и 59 мин Меркурий спира,оглежда се докъде е стигнал ,16-ти гр. на Риби,където е и Нептун,поздравява го ,врътва се и тръгва в правия път 🙂

 .Завършва първия ретрограден период за тази година.Съвпада в Нептун ще трае до 09.04 – ще шепнат заклинания за добро,
ще завъртят някоя и друга клюка,ще пуснат страхотни реклами,с които да ни „омаят“,ще съчинят нещо за душата.Това са дни на реене на мисълта „извън обхват“,умът ни ще почива или ще е зает да разсъждава върху нещата,които са се случили,докато Меркурий беше ретро.


В петък,29.03, около и след обяд има особена енергия – Луна,Сатурн,Плутон и Южен лунен възел са се събрали около 20-ия гр. на Козирог.Миналото ще ти тегли назад със страшна сила,защото в настоящето имаме проблеми,
вероятно свързани със семейство и работа.Може да се окаже,че заради близките,ще трябва да се откажем от престижна работа.Всъщност ,докато ЮЛВ премине и през Сатурн този проблем ще стои – до края на м.октоври.
Или пък близките ще помогнат за намиране на подходяща работа,което ми се струва по-вероятно – СЛВ е в Рак и там помага.Това е най-„тегавия“ден от седмицата.
В събота,30.03, Луната навлиза във Водолей в 3ч и 46мин  и някакво нервно напрежение ще ни съпътства до обяд,поради напрегнатия аспект с Уран от Телец,но след обяд нещата се оправят и можем да се отпуснем,да попътуваме или да се съберем с приятели или съмишленици и да си поговорим,напр. за астрология. 🙂

Хубав ден,може обаче времето да ни изненада с променлив характер .
В неделя,31.03,последен ден от женския месец,когато трябва да вържем мартениците на цъфнало плодно дърво с пожелания за плодородна и радостна година.По принцип това се прави когато видим щъркел,обаче,за тези,които все още не са видели това е денят за този ритуал.Най-важното – в 9ч и 13мин Марс ингресира в Близнаци – ще го ударим на приказки,комуникации – бързо,без много мислене,ще сме припряни и забързани.Марс тук е „вятърничав“,нищо чудно да се работи „за лудо“,т.е. напразно,без искания резултат.Марс води хорото на планетите,а Юпитер е последен,почти е спрял,мързи го,почива му се . Венера е все още в квадрат с Марс ,но вече в друга ситуация – вече мъжете ще се чувстват във вихъра, свободни и „отнесени“.
Това е седмица на промени в енергийния фон – Венера преминава в Риби,Марс – в Близнаци,а Меркурий тръгва в права посока и до 10.04 нямаме ретропланети. 
Прекрасна седмица за всички – вярвам,че всеки от нас ще намери на какво да се зарадва и кого да развесели!

%d bloggers like this: