Какво ни казват звездите тази седмица? 01.04.08/08.04.19

Седмичен хороскоп

Предстои ни още една спокойна седмица, от 01.04 до 08.04.,като в понеделник сутринта ще откъснем и последния
лист от календара на м.март 2019 г. Венера се е откъснала от квадрата с Марс и вече няма да има напрежение по
темата за любовта и личните партньорства.Няма да пиша за всеки един ден ,защото енергията ще е положителна,
емоциите ще са в рамките на добрия тон,даже някак вяли.Луната е намаляваща и в сряда 03.04 навлиза във фаза Новолуние като все още е в Риби и прави компания на Венера,Нептун и Меркурий.Ден за пречистване,очистване,изчистване или както искате го назовете,но означава релакс ,смирение,емпатия,милост за другите,тиха радост и очакване на нещо добро.Творчески ден,можем да си представим бъдещето и да помислим за духовното си развитие и всъщност да направим нещо в тази посока – имаме 4 бр. планети в Риби.В четвъртък,04.04 в 5ч и58 мин Луната навлиза в Овен,балсамична,но сме в състояние на затишие пред буря – все пак знакът е огнен и емоциите бавно,но сигурно набират сила. 


В петък,05.05 , в 11ч и 50 мин е Новолунието в Овен,в 15 -ия  гр.Няма мажорни аспекти,но е свързано със социалната изява и кариерното развитие на всеки един от нас. За личните желания в тази насока ще трябва да видим и в кой натален дом попада в рождената  ни карта. За съжаление това е ден ,в който започва негативното отношение между Слънцето и Сатурн, както и между Меркурий и Юпитер – квадратури. Това влияние ще усетим силно около 11.04,затова е добре каквото имаме важно да го направим тази седмица,особено що се отнася до взаимоотношения с държавната администрация  / подаване на документи и други подобни неща/ и юридически дела,както и събиране и проучване на информация по определен въпрос.
В събота,06.04, в 16ч и 08 мин Луната навлиза в Телец и попада в прегръдките на Уран 🙂

 – изненадващи емоции,гости от далеч, внезапна печалба, непланирано пътуване и все неща от този род,да се надяваме радостни – все пак това е Телец ,който не позволява много извънредни ситуации.
В неделя ,07.04, в Риби имаме прекрасен съвпад на Венера,Нептун и Меркурий,който ще ни даде творческо вдъхновение и ще ни се случи нещо добро – имаме подходящи аспекти за това с Лунните възли.
Приятна и успешна седмица!

%d bloggers like this: