Какво ни казват звездите тази седмица? 15.04.19/22.04.19

Седмичен хороскоп

Предстои ни още една динамична седмица ,от 15.04 до 22.04  и още в понеделник ще почувстваме това – Луната преминава в Дева ок.13ч и 15 мин  и в следващите 6 часа ни очакват внезапни добри емоции,свързани с работа .Слънцето,Венера и Юпитер ни предизвикват да се изръсим финансово за собствен разкош и удоволствие.
Във вторник ,16.04 ,ден на Марс ще имаме напрегната марсова картина от кармичен кръст в подвижни знаци – Луна в Дева,Юпитер ретро в Стрелец,Венера и Меркурий в Риби и Марс в Близнаци.Конфигурацията не е точна,но ще е достатъчно предизвикателна.Възможно е да се разгневим на нещо,което ще се окаже невярно,затова трябва „три пъти да мерим,веднъж да режем“,т.е да проверяваме думи и дела.Все пак положителния аспект на Луната със своите възли и Плутон/Сатурн в Козирог ще удържи ситуацията,за да не направим големи грешки и гафове.
Сряда,17.04, ок. 9 ч Меркурий най-сетне излиза от неудобните му Риби и попада в Овен.Така Марс и Меркурий,неуморните палавници на зодиака,ще се командват взаимно – Марс е управител на Меркурий, а пък той – на Марс.Считам,че това ще помогне за излизане на истината  по всякакви теми – ще говорим каквото мислим,мал-
ко първосигнално и няма да имаме време да скалъпваме лъжи и неверни оправдания.Ок. 14ч 23 мин Луната ингресира във Везни и ще се почувстваме по-добре,разговорите ще вървят и ще намираме изход от заплетени ситуации – навлизаме във фаза Пълнолуние и настроението е емоциите ще са приповдигнати.Слънцето вече е на една ръка разстояние от Уран и започваме да усещаме прилив на необичайна,неприсъща ни енергия / изключвам Водолеите и тези,които имат Уран в Лъв/.Възможни са и бързи вербални престрелки,но всичко ще се решава все още чрез преговори.
Четвъртък,18.04, е почти нормален ден, но късно вечерта ще имаме неприятни напомняния от миналото,неща,които не сме свършили навреме може да ни объркат плановете.
В петък,19.04 ок 14ч и 11 мин е  Пълнолунието в последния градус на Везни. Ок 15ч и 40 мин Луната навлиза в Скорпион и емоциите стават по-прикрити,по-тягостни,ще се затворим в себе си,въпреки пълната Луна,може да
загубим опорните си точки.


В събота,20.04, ок. 11 ч и56 мин Слънцето преминава в Телец и се натъква на своя опонент в зодиакалния кръг Уран  / Слънцето е управител на Лъв, а Уран – на Водолей,които са противоположни знаци/.Вероятно са готови  да кръстосат шпаги за доказване на его-то,но на територията на Телец,управлявана от миролюбивата Венера такива противоборства не са разрешени 🙂

Затова предстоят няколко интересни дни – докъм 27.04.Съвпадът Слънце/Уран по-скоро ще предизвика заспалите ни творчески способности и ще ни даде възможност да докажем,че имаме какво да кажем и покажем.Всъщност в този ден и Венера сменя знак – ок.19 ч и 11 мин тя ингресира в Овен и жените ставаме амазонки – ще се борим за всяко нещо – емпатията ,лекотата и нежността ще отстъпят на атакуващия стил в любовта,облеклото,бижутата, парите и др.
Неделя,21.04,Луната прави добър аспект с Нептун и планетите в Козирог,така че ще е сравнително спокойно през този ден.Ок. 19 ч Луната ингресира в Стрелец и жените сме във вихъра на танца – щастливи сме и доволни.
Така тази седмица водата отстъпи място на огъня и ще бъдем отворени за идеи, ще правим първи стъпки в нещо ново,ще бъдем креативни и импулсивни.Успех и много усмивки!!! 🙂 🙂 🙂

%d bloggers like this: