Астро прогноза за месец Юли

Здравейте отново!!!  „Изпълзявам“ от дупката  🙂 ,за да споделя какво мисля за предстоящия месец юли и какви ми ги говорят звездите!!!  🙂

А сега – сериозно!!!
Считам,че м. юли ще е магичен,неспокоен,изпълнен с много надежди, желания,идеи,противоречия,остри сблъсъци на интереси,но нали е и месец на отпуските и почивките – на релакса, на слагане на „розовите“ очила и махване с ръка на неприятностите.Който съумее да направи това,последното,ще мине „между капките“ и по пътя на най-малкото съпротивление.Или с други думи – добре ще е да не започваме нищо ново,дори и след Новолунието ,което е на 02.06 в 22ч и 16 мин ,защото е придружено от Слънчево затъмнение.Принципно по време на затъмнение не може да се предвиди всичко. Това Новолуние със Слънчево затъмнение е със силен Лунен характер и ще сме по-чувствителни към мнението на околните,на близките и най-вече на хората от фамилията и семейството.Каквото ни се случи този ден,ще постави основи на бъдещи проекти ,ще ни даде добро основание да излезем от „коловоза“,където се чувстваме удобно или не.Просто ще имаме промяна в посока „бъдеще“.Това затъмнение няма да се вижда от България и въздействието му по нашите земи ще е по-слабо.Разбира се,то ще даде отражение в рождените карти на тези от нас,които имат планети в 11-ия гр.на Рак.
Другото затъмнение – Лунното ще се вижда от България и ще е на 17.06. в 0ч и 38 мин. . Това е Пълнолуние с Лунно затъмнение в 24-ия гр. на Козирог.Сгъстена енергия по оста Козирог / Рак ,съответно :Луна, ретро Плутон,ЮЛВ,ретро Сатурн в Козирог и Венера,СЛВ,Слънце в Рак,като към тях можем да присъединим и ретро Меркурий в Лъв и малко по-далече и Марс в Лъв.Много ясна картина – битка между светилата,придружени всеки от своята армия.Луната е със стари изпечени войни,имащи на своя страна опита и добрите стратегии на миналото  / планетите са ретроградни/,а Слънцето е с млади,сърцати бойци,искащи да докажат себе си  – Венера ще защитава правото на щастие като жена в семейството,Слънцето ще иска да се противопостави на Луната от нейния знак и да докаже Аз-за си, ретро Меркурий  и Марс от Лъв ще отговорят подобаващо на огъня и ще подкрепят Слънцето,защото са в неговия знак.Много силен ден за противопоставяне на идеи и личности и всеки ще се защитава безмилостно.Ще бъдат в опозиция темите семейство/работа,  шефове/колектив .Самите ние няма да сме в кондиция.  Изобщо м.юли ще е под влиянието на тези две затъмнения,особено в дните между тях.На всичкото отгоре и Меркурий тръгва в обратна посока на 08.07 от 5-ия гр. на Лъв и ще се обърне в права посока в 24-ия гр. на Рак  на 01.08. 2019 г. Докато той е в обратно движение и то в Рак ,нещата свързани с дребен бизнес,комуникации,документи ,пътувания,ще търпят промени и забавяния.Комуникацията с власт имащите ще е затруднена  /напр. омбутсмана вече не приема лично всеки/ и обикновено отговорите ще са „не може“, „не е така“,  „изчакайте“ , „това не е наш проблем“ и т.н.


Мисля,че м. юли ще е най-добре за почивка и занимания с чистене на каквото и да е, почивка – където и да е,само далеч от проблеми и други подобни неща.Заниманията с неща,които са ни приятни са за предпочитане този месец.Разбира се енергията ще се промени при навлизане на  Слънцето в Лъв на 23.07. в 5ч 51 мин.

%d bloggers like this: